EGE Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği’nin (EGEPLASDER) 7’nci olağan Genel Kurulu’nda, kuruluşundan itibaren başkanlık yapan Erol Paksu’nun tek listesi yeniden seçildi. Üç yıllığına yeniden başkanlığa seçilen Erol Paksu, yönetim kurulu ile birlikte başarılı işlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.
Divan Başkanlığı’nı EBSO Başkan Yardımcısı Erdoğan Çiçekçi’nin yaptığı genel kurulda, ithalat-ihracat birimleri ve komisyonlar aracılığıyla, üyelere her türlü danışmanlık hizmeti vereceklerini belirten Başkan Erol Paksu, “Bizi destekleyen, birikimlerini bizimle paylaşan üyelerimize teşekkür ederiz. Önümüzdeki dönemde de bölgemiz plastik sektörünün güçlenmesi ve üyelerimizin sorunlarının çözümü için çalışacağız. Üyelerimizin işlerini daha da büyütmeleri için yeni pazar arayışları içeren projeleri hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca üye firmalarımızın yeni yatırımlara başlamak üzere olduğu, alt yapı çalışmaları tamamlanan Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde, yeni katılımlarla derneğimizin üye sayısını da artıracağız” dedi.
EGEPLASDER’in bugüne kadar fuar katılım organizasyonları, çeşitli yayınlar, seminer ve toplantılar, üniversite-sanayi işbirliği çalışmaları ve sektörel projeler yürüttüğünü de sözlerine ekleyen Paksu, “Kurucu üyesi olduğumuz PLASFED’in daha etkin olması için de çaba harcayacağız. İZFAŞ ile birlikte İzmir’de iki kez düzenlediğimiz, 2015 yılında yenisi gerçekleştirilecek olan “PLASTECH' fuarı için şimdiden çalışmalara başladık. Bu fuar sayesinde İzmir’in ve sektörümüzün kazanacağını düşünüyoruz, bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen sektör firmalarımız başta olmak üzere Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Odası (İTO), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB)’ne teşekkür ederiz” diye konuştu.
Yapılan seçimle Erol Paksu’nun başkanlığındaki EGEPLASDER yönetim kurulu; Başkan Yardımcıları Şener Gençer, Hakkı Türker, M.Kazım Sertdemir, Fatih Keçeci ile Genel Sekreter Gülçin Güloğlu, Sayman Anıl Türksoy, Erol Amado, Ahmet Yalçınkaya, Altan Çığırgil, Güven Toyman, Lütfü Büyükkasap ve Mustafa Turgut’tan oluştu.
FOTOĞRAF