EGE Seramik, her sene olduğu gibi bu yıl da Türkiye genelindeki yetkili satıcıları ile Antalya Side’deki Sueno Hotel Beach’te yapılan toplantıda bir araya geldi. Buluşmada, Ege Seramik’in 2014 hedefleri ve planları bayilere aktarıldı.
Yaptığı yeni yatırımlar ve çalışmalarla sektördeki gücünü arttıran Ege Seramik’in, Antalya Side’deki Sueno Hotel Beach’te gerçekleştirilen toplantısında 2013 yılı değerlendirilirken 2014 yılı için hedeflenen çalışmalar yetkili satıcılar ile paylaşıldı. 2013 yılında devreye alınan modernizasyon yatırımı ile katma değerli ürün portföyünün her geçen gün geliştiği, Ege Seramik’in, Ar-Ge, Ür-Ge ve pazarlama çalışmalarıyla 2013 yılında sektörde adından söz ettirdiği dile getirildi.
Toplantıda konuşan Ege Seramik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, “Ege Seramik olarak büyümeye devam ediyoruz. Yaptığımız yatırımlar ile ürün yelpazemizi genişletip hizmet kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz. 2014 yılında çok çalışıp tüm hedeflerimize ulaşacağız” dedi.
Toplantıda 2013 yılında Türkiye derecelerine ödülleri verildi. Ege Seramik ve Ege Vitrifiye 2013 Türkiye birincilik ödülünü Mehmet Ceylan Yapı Malzemeleri alırken, ikincilik ödülünü Temka Yapı Malzemeleri, üçüncülük ödülünü ise Te-Maser Yapı Malzemeleri aldı. Ege Vitrifiye ikincilik ödülü Meskar Yapı Malzeleri’ne, üçüncülük ödülünü ise M.R.H Gençler İnşaat’a verildi. Toplantıda bayilere ödüllerini Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Zıhnalı, Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Ege Seramik Fabrika Müdürü Mehmet Çifçi ve Ege Seramik Satış Müdürü Mustafa Akbacı takdim etti. Toplantıda ayrıca Türkiye çapındaki 14 bölgenin ciro birincisi olan yetkili satıcılarına da ödülleri verildi.
Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Zıhnalı, Ege Seramik ve Ege Vitrifiye’nin 5 yıllık stratejik planları hakkında bilgi verdi, “İnovasyon, sürdürebilir büyüme ve kazan kazan politikalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Toplantı ve ödül töreni sonrasında konuşan Ege Seramik A.Ş. Genel Müdürü Göksen Yedigüller, “İnşaat sektörü hızla büyüyor, değişen konut yapısı ve tüketici beklentileri sektörde canlılığını sürdürüyor. Türk seramik sektörünün lider markası Ege Seramik, sektördeki talepleri kaliteli ve hızlı şekilde karşılamaya devam ediyor. Sektördeki bilgi birikimi ve tecrübesi ile geliştirdiğimiz zengin ürün portföyümüzle değerli bayilerimize ve müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Toplantı ve ödül töreni sonrasında gala gecesinde sahne alan Banu Karaca, söylediği şarkılarla bayilere eğlenceli saatler yaşattı.
(AÖ)
FOTOĞRAF