ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi’in (ÇOMÜ) “Şehitlerimiz İçin 1 Milyon Kitap Kmpanyası'na, Balıkesir’in Bandırma İlçesi’ne bağlı Edincik Beldesi Belediyesi 27 bin 500 kitapla destek oldu.
Türkiye'nin en büyüğü olmayı hedefleyen ÇOMÜ Kütüphanesi'ne kitap bağışları devam ediyor. Son olarak Balıkesir’in Bandırma İlçesi’ne bağlı Edincik Belde Belediyesi, ÇOMÜ Kütüphanesi’ne 27 bin 500 kitap bağışladı. ÇOMÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı İsmail İşleyen, DP’li Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı’yı makamında ziyaret edip kitaplerı teslim aldı. İşleyen bu anlamlı bağış için teşekkür ettiği Başkan Yağcı’ya ÇOMÜ adına plaket verdi.
Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, belediye meclisi kararıyla kitap bağışını ülkede okuma alışkanlığına bir katkı sunmak ve üniversiteye destek olmak için yaptıklarını belirterek, “Okumuş, tahsilli ve eğitimli insanın ülkesine daha yararlı olacağını düşünüyoruz. Meclis üyesi arkadaşlarımla uygun bir zamanda ÇOMÜ Kütüphanesi’ni ziyaret etmek istiyoruz. Şehitlerimiz İçin 1 Milyon Kitap Kampanyası çok anlamlı. Kampanya bizim de bir katkımız olacaksa ne mutlu” dedi.
Ersan KÜÇÜKKURU / ÇANAKKALE, ()
FOTOĞRAF