MANİSA’da Demokrat Parti Selendi ilçe başkanlığı 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde ilk kez aday çıkarmayacaklarını açıklayarak MHP’li mevcut belediye başkanı ve başkan adayı Nurullah Savaş’ı destekleyeceklerini bildirdi.
Demokrat Parti (DP) Selendi İlçe Başkanı Feridun Akın, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde parti içinden herhangibir aday belirlemediklerini söyleyerek MHP’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nurullah Savaş’ı destekleyeceklerini açıkladı. DP Selendi İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya DP İlçe Başkanı Ferudun Akın, Selendi’nin MHP’li Belediye Başkanı ve Başkan adayı Nurullah Savaş, MHP Selendi İlçe Başkanı Yasin Topcan ve iki partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan DP İlçe Başkanı Feridun Akın, ilk kez bir aday çıkarmadıklarının altını çizerek gönüllerinde oy verecekleri bir aday belirlediklerini kaydetti. Başkan Nurullah Savaş’ı destekleyeceklerini söyleyen Akın, “Partimize gönül vermiş herkesi seçimlerde Nurullah Savaş’ı desteklemeye davet ediyorum. İnşallah Selendili hemşerilerimiz başkanın geçmiş dönemdeki hizmetlerini takdir eder ve bu konuda gereğini yapar” dedi.
MHP’li Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ise kendisine güvenen herkese teşekkürlerini ileterek “5 yıl boyunca hiç kimseye ayrım yapmadan herkese eşit mesafede davrandım. Elimizden geldiği kadar ilçemize hizmet etmeye çalıştım. Benim için ilçemiz hep ön planda oldu. Allah şahittir bir kuruş yetim hakkı yemedim. Tekrar halkımız teveccüh gösterir seçerlerse hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
Uğur ÇAKMAK / SELENDİ, ()
FOTOĞRAF