MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç, çizdirdiği karikatürlerle projelerini anlatmaya devam ediyor.

Kepez bölgesinde yıllarca aile hekimliği yapan ve 30 Mart seçimlerinde MHP'den Belediye Başkan Adayı olan Murat Dinç, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Üç aydan bu yana Kepez'i gezerek vatandaşlarla görüşen Murat Dinç, uyguladığı seçim stratejisiyle de dikkati çekiyor. Seçim kampanyasında Kepez'de yaşanan sıkıntıları dile getiren ve diğer adaylara karşı sert eleştiriden ve kavgadan uzak bir seçim çalışması yürüten Murat Dinç, Kepez'de yaşanan sıkıntıları dile getirirken sadece kendi döneminde yapacağı projeleri anlatarak vatandaşlardan oy istiyor. Dinç'in son olarak projelerini karikatürlere çizdirerek halka ulaştırması büyük ilgi görüyor.

Gençlerden engellilere, tapudan imar sorununa kadar birçok konuyu karikatürlere çizdirerek dikkati çeken Murat Dinç, şöyle dedi:

"Seçim dönemlerinde eleştiri yapmak kolaydır. Ancak önemli olan halkın beklentilerine cevap verebilecek projeleri ortaya koyabilmektir. Biz de ekip olarak projelerimizi hazırladık. Bunları gerek yazılı gerek görsel basında, gerekse mahalle toplantılarımızda anlatmaya devam ediyoruz. Şimdi de daha da akılda kalıcı olması nedeniyle karikatürlere çizdirerek bilboardlara yansıttık. Kepez'in geleceğini kurtaracağına inandığımız bu projelerimiz vatandaşlardan büyük teveccüh görüyor. Bunun da sandıklara yansıyacağına ve seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz. İnşallah 30 Mart'tan itibaren Kepez'de yeni bir anlayışla hizmet etmeye başlayacağız." (FOTOĞRAFLI)