ADANA BÜROSU BÖLGE HABERLERİ (3)
---------------------------------------------- Mersin'de yapı ve emlak fuarı açıldı MERSİN Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) organize ettiği 7’nci Yapı ve Emlak Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.
Mersin 7’nci Yapı ve Emlak Fuarı’nın açılışı CNR Yenişehir Fuar Alanı’nda gerçekleşti. Açılışa Vali Yardımcısı Ayhan Bayhan, MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, davetliler ve firma temsilcileri katıldı.
Açılış töreninde konuşan MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, bu fuarda katılımcı firmaların ürünlerini ve markalarını tanıtma fırsatı bulacağını belirterek belirtti.
Aşut "Firmalarımız aynı zamanda, gelişen inşaat sektörünün son trendlerini ve teknolojilerini de tanıtacaklar. Gerek ekonomisi gerekse sosyal yaşam kalitesi ile her geçen gün cazibesi artan Mersin’de; bunun sonucu olarak inşaat sektörü hızla gelişmektedir. Kaliteli, sağlıklı ve yaşanabilir konutlara talebin giderek arttığı görülmektedir. Böylesi fuarların bu yenilikçi vizyonu oluşturma ve iş potansiyelini arttırma anlamında çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu arada kentimizde; modern, sağlam ve sağlıklı yeni konutlara duyulan ilgi, eski konutlara yönelik tadilat, boyama, dekorasyon, peyzaj gibi çeşitli hizmetler için yeni iş potansiyeli yaratmaktadır" diye konuştu.
Bu yıl 42 firmanın katılımı ile gerçekleşen fuarın açılışı konuşmaların ardından yapıldı. Fuar 17 Kasım 2013 tarihine kadar açık kalacak.
ME(AŞ/OA)(15.11.2013, FOTOĞRAF)