DENİZLİ Belediye Başkanı ve Ak Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında ikinci ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Denizli büyükşehir olduktan sonra tüm ilçeleri gezerek büyükşehir olmanın Denizli’yi getireceği avantajları anlatan Zolan, ikinci tur ziyaretlerinde de 10 yılda Denizli’de yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu, kent merkezindeki hizmetlerden bundan sonra ilçe ve köylerin de yararlanacağını vurguluyor.
Acıpayam, Honaz ve Sarayköy’e giderek seçim çalışmalarına devam eden Zolan, ilçe merkezi dışında köy ve beldeleri de gezerek vatandaşlardan yerel seçimlerde destek istiyor. İlçelerde vatandaşların isteklerini ve sorunlarını dinleyen Zolan, “Denizli’ye son 10 yılda verdiğimiz hizmetler ortada. Yaptıklarımızı anlatıyoruz. Yaptıklarımızı yeterli görmüyoruz. Biz istiyoruz ki; Denizli'nin tümü bu hizmetlerle tanışsın. İşte bunun için büyükşehir olmak çok önemli” diye konuştu.
Büyükşehirle birlikte Denizli'nin tüm noktalarında inanılmaz bir değişim yaşanacağını belirten Zolan, “Denizli çok uzun bir bekleyiş sonunda nihayet büyükşehir oldu. Bizden önce büyükşehir olanlar bizden çok fazla yol kat etti. Şimdi bu mesafeyi kapatma zamanı. 10 yıl önce Denizli’yi koca bir köyden nasıl verdiğimiz hizmetler ile büyük bir şehre dönüştürdüysek ilçe ve köylerimizde de sıkıntılarınızı gidereceğiz. Büyük köy Denizli’yi gece gündüz çalışarak vatandaşlarımızın da desteğiyle parmakla gösterilir bir hale getirdik. Bu hizmetler sadece merkezde değil Denizli’nin en ücra yerinde de olmalı” dedi.
Büyükşehir olmanın belde ve köylere önemli avantajlar sağladığını belirten Zolan, “Yasa ile birlikte köylerimizde ki tüm yapılar ruhsatlı hale geliyor. Ev yapmak isteyenlere farklı tip projeler üreteceğiz. İhtiyaca göre farklı büyüklüklerde, bölgenin özelliklerine göre hazırlanacak bu projelerden herhangi birini seçerek evinizi yapacaksınız. Bu projeler için tek kuruş cebinizden para çıkmayacak. Yapı denetim konusunda da endişe etmenize gerek yok. Yapı denetimi de ücretsiz bağlı bulunduğunuz belediye yapacak” diye konuştu.
Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, () Fotoğraflı