Depreme dayanıksız olduğu için yıkılan Karşıyaka Devlet Hastanesi yerine yapılan ve İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı olarak hizmet vermeye başlayan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi geçtiğimiz Mayıs ayında hastalara hizmet vermeye başladı.
Hizmet hayatına yeni giren hastane ile ilgili olarak şok iddialar ortaya atıldı. Hastanede bulunan hastaların ihbarlarından edindiğimiz bilgilere göre; gün içinde skandal bir olaya imza attığı iddia edilen hastanede bir hasta güvenlik görevlileri tarafından bir polikliniğe kapatılarak dövüldü.
“TELSİZLE KAFASINA VURULDU”
Olayın güvenlik görevlilerinden G ve S’nin kendi akrabasını ön sıraya almak istemesiyle başladığını belirten hastalar, sırasını vermek istemeyen hasta M’nin Güvenlik görevlisi G ve S tarafından kafasına telsizle vurularak darp edildiğini iddia ettiler.
“ODAYA KAPATILARAK DÖVÜLDÜ”
Darp olayının bununla bitmediğini belirten hastalar, diğer güvenlik görevlilerine haber verildiğini ve polikliniklerden birine kapatılan M’nin orada dövülmeye devam edildiğini, etraftaki hastaların müdahale etmek istemesi üzerine hastaların alandan uzaklaştırılarak kapıların kitlendiğini iddia etti.  Hastaların ihbarları üzerine hastaneye polis ekibinin geldiği belirtildi.