CHP Sandıklı seçim irtibat bürosu milletvekilleri, parti yöneticileri ve belediye başkan adaylarının katılımıyla açıldı.

Çakır Mahallesi Hamam Sokak'taki seçim bürosunun açılışına, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, Sandıklı Belediye Başkan adayı Ahmet Özaydın, Akharım Belde Belediye Başkan adayı Sevinç Özdemir ve çok sayıda partili katıldı. İl Başkanı Yalçın Görgöz, Sandıklı'da yerel seçimlerde CHP'nin adayı Ahmet Özaydın'ın zaferle çıkacağını savundu. Vatandaşlardan destek isteyen Görgöz, "Bir tek hedefimiz o da öncelikle haramilerin saltanatına son vermek" dedi.

SANDIKLI CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Belediye Başkan adayı Ahmet Özaydın ise "Belediye başkanlığını dört duvar arasında değil sokaklarda, halkı dinleyerek, onlarla yürüyerek yapacağız. Dünya standartlarından projeler, uluslararası hibelerle Sandıklı'yı cazibe merkezi haline getireceğiz. Yerel yönetim anlayışımızı değiştirmek, belediyede çıtayı yükseltmek zorundayız. Dışarıdan yatırım çeken çalışkan, hizmet üreten bir belediye hedefliyoruz. Birleşe birleşe kazanacağız. Yalnızca CHP'nin değil, tüm kardeşlerimizin oylarıyla Sandıklı'ya çağdaş bir yönetim getireceğiz" dedi.

İKTİDARA YÜKLENDİ

Seçim bürosunun açılışına katılan CHP Milletvekili Ahmet Toptaş'ın hedefinde ise Ak Parti iktidarı vardı. Türkiye'nin yolsuzluk batağına düştüğünü savunan Toptaş, "Çırpındıkça batan bir Başbakan'la karşı karşıyayız. Bu başbakan Türkiye'nin başını şimdiye kadar ciddi felaketlere soktu. Başbakanlığı devam ederse Türkiye'nin geleceğinden çok umutlu değilim" dedi.

'ARGI BAĞIMSIZ DEĞİL'

Ülkede her kesimde bir memnuniyetsizliğin hakim olduğunu vurgulayan Toptaş, "Bir emekli maaşıyla sadece yeme içme giderini karşılarsa 23 gün yaşayabiliyor. Elektrik,su ve benzeri giderler yok bu hesapta. Memurlar sürekli tayin korkusuyla yaşıyor. Şu ana kadar 10 bin polisin yeri değişti. Şimdi memur atamaları valilere bırakıldı. Valiler AKP'nin il başkanı gibi çalışıyor. Hakimler savcılar özgür değil. Yargı, başbakan ve adalet bakanın emrine girmiş durumda. Yargıya güven kalmamış. Çalışanlar öyle herkes dert küpü olmuş. Bu iktidardan kim memnun; rantçılar, hırsızlar, yolsuzluk yapanlar ve Abdullah Öcalan" diye konuştu.

ÜLKENİN UMUDUYUZ

Abdullah Öcalan'ın iktidara destek verdiğini kaydeden Toptaş, "Öcalan diyor ki; Bu iktidara ve başbakana sahip çıkın. Şimdi soruyorum size; Öcalan'ın destek verdiği AKP'ye Sandıklı halkı destek verecek mi? Ülke bütünlüğü elden gidiyor. Yaşananları iyi görmek lazım. Sandıklılılar olarak sizin bunları gördüğünüzü biliyorum. Bu seçimde daha önce başka partilere oy verenlerinde CHP'ye oy vermelerini bekliyorum. Biz ülkenin umuduyuz" diye konuştu. Konuşmalardan ardından CHP'nin seçim bürosu açıldı. (FOTOĞRAFLI)