MANİSA’nın Kula İlçesi’ne her ay düzenli olarak gelen Uşak Kan Bağış aracı, bağış yapmak isteyen gönüllüre fırsat sundu. CHP’li Kula Belediye Başkan Adayı Osman Kasırga ve CHP Kula İlçe Örgütü üyeleri kan bağışında bulunarak vatandaşlara örnek oldu.
Kan bağışına katılarak duyarlılığı arttırmayı amaçlayan CHP Kula İlçe Örgütü üyeleri ve Belediye Başkan Adayı Osman Kasırga, ilçeye gelen Uşak Kan Bağış aracına giderek bağışta bulundu. Kula’da yaşayanlar kan bağışı kampanyasına ilgi gösterdi.
Türk Kızılayı Kula Şube Başkanı Mustafa Sepet, kan bağışının hayat kurtarmanın en kolay yolu olduğunu söyledi. Uşak Kızılayı’nda toplanan kanların İzmir’e gönderildiğini dile getiren Sepet, “Kan veren her vatandaşımıza teşekkür ediyor, vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” dedi. CHP’li Kula Belediye Başkan Adayı Osman Kasırga ise, örnek olmak istediklerini belirterek, “Kan bağışı devamlılık arz eden bir süreçtir. Düzenli olarak kan vermek biz bağışçıların sağlığı açısından da önemlidir. Kan bağışının siyaseti olamaz. Bu sebepten dolayı herkesi kan bağışı yapmaya bekliyoruz” dedi.
Hikmet SEPET / KULA, ()
FOTOĞRAF