CHP’li Dikili Belediye Başkan Adayı Mustafa Tosun, meclis üyesi adayları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyelerinin de aralarında yer aldığı heyetle Çandarlı pazarını ziyaret ederek seçim kampanyasını başlattı. 17 yılını belediyeciliğe verdiğini söyleyen Tosun, “Belediyecilik bizim işimiz” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında Çandarlı pazarını ziyaret eden CHP’li Dikili Belediye Başkan adayı Mustafa Tosun, esnaf ve vatandaşlarla tek tek görüştü. Tosun, “Her gittiğimiz yerde hemşerilerimizin bizlere ve partimize olan güvenini görünce daha da güçleniyoruz. Ülkemizin CHP’ye ihtiyacının olduğu bir dönemden geçiyoruz. 17 yılını belediyeciliğe vermiş biri olarak olarak diyorum ki, belediyecilik bizim işimiz. Sosyal demokratların işi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu da, biz de yerel seçimi halkımızın büyük desteğiyle açık ara kazanacağız. 31 Mart’tan itibaren büyükşehir belediyemizle omuz omuza vererek Dikilimizi çağ atlattıracağız. Ege’nin incisi olan Dikilimizin her mahallesi, her köyü gerçekleştireceğimiz projelerle ışıl ışıl parlayacak. Tarım, hayvancılık ve turizme vereceğimiz destekle köylümüzün, çiftçimizin, esnafımızın yüzü gülecek. Pazarlarımız bereketli ve bol kazançlı olacak” dedi.
VATANDAŞ ODAKLI HİZMET
CHP Dikili Adayı Tosun, 17 yıllık belediyecilik tecrübesine sahip olduğunun altını çizerek katılımcı demokrasi anlayışını benimsediğini kaydetti. Vatandaş odaklı hizmete önem verdiğini vurgulayan Tosun, “Dikili’yi katılımcı demokrasi anlayışımız ışığında Dikilili hemşerilerimizle yönetmeyi ve ilçemizin her köyüne, her mahallesine eşit ve kaliteli hizmet götürmeyi taahhüt ediyoruz. Çevreye ve doğaya duyarlı olmak olmazsa olmazımız olacak. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızla çağdaş, katılımcı, saydam, dürüst, eşitlikçi, yansız, etkin ve verimli belediyeciliğimizle Dikili’nin birleştirici gücü olacağız. 31 Mart'tan itibaren prestij projelerimizle köylerimize de mahallelerimize de ciddi yatırımlar yapacağız. Dikili’nin her köyü, her mahallesi bizimle kaliteli hizmete kavuşacak” dedi.
DİKİLİ, ()
FOTOĞRAF