CHP Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, Sarıgöl İlçesi’nde partisinin gençlik kolları tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya katıldı.
Sarıgöl’ün tüm mahallelerinden ve köylerinde yaşayan gençlerin “İlk oyum CHP’ye Kmpanyası' kapsamında düzenlediği kahvaltılı toplantıya parti üyesi olmayan çok sayıda genç de katıldı. Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen ve Sarıgöl’ün CHP’li Belediye Başkanı Ömer Karcı ve CHP’li Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Yusuf Özkan’ın da katıldığı toplantıda konuşan Özel, gençlerin CHP’ye ilgilerinin sevindirici olduğunu belirtti. Kendisinin de siyasette gençlerin önünün açılması için elinden geleni yapacağına vurgu yapan Özel şunları söyledi:
“AK Parti merdivenleri boyadığı gibi ülkeyi de gri yapmak istiyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi görünen, onun gibi düşünen bir gençlik yetiştirilmek isteniyor. Ama gençlik başbakanın istediğinin aksine merdivenleri griye değil, her basamağını başka bir renge boyuyor. Çünkü gençlik çok renkliliğini, çok sesliliği, demokrasiyi ve özgürlüğü istiyor, bunu da her fırsatta haykırıyor. Türkiye’nin geleceğini gençler renklendirecek. Bizler de onlara güveniyoruz. 31 Mart Pazartesi günü tüm Manisalılar’ı belediyeye kahve içmeye davet ediyorum.”
Özgür Özel konuşmasının ardından 10’uncu Yıl Marşı’nı gençlerle birlikte söyledi.
Vehbi SARIHAN / SARIGÖL, ()
FOTOĞRAF