CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı ve Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, partisinin İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek seçim çalışmalarını başlattı. Çeşme Belediyesi’nin ilçede güzel projelere imza attığını söyleyen Dalgıç, “Çeşme’de hizmete devam” dedi.
CHP Çeşme İlçe Başkanı Halil Saatli ve yönetim kurulu üyeleriyle buluşan Çeşme Belediye Başkan Adayı Muhittin Dalgıç, CHP’nin Çeşme’deki iktidarını sürdürmek için çalışacağını ifade etti. Ülkenin ve demokrasinin kurucusu bir partinin üyeleri olduklarını vurgulayan Dalgıç, “Bu süreçte bir arkadaşımız seçilecekti, biz seçildik. Beraber CHP'nin burada iktidarda kalması ve bundan sonrada bu iktidarı devam ettirmesi için çalışacağız. Çeşme’de hizmete devam” dedi.
Bugüne kadar belediyenin ilçede güzel çalışmalara imza attığını vurgulayan Dalgıç, eksik kalan projelerin tamamlanması için çalışacaklarını dile getirdi. Çeşme’nin şanslı bir ilçe olduğunu savunan Muhittin Dalgıç, “Özellikle 20 yıldır burada ağabeylerimiz ciddi hizmetler üretti. Çeşme’nin dünyada ve ülkemizde marka olması için çalıştı. Biz ayrılmadık, onu da çok büyük görevler bekliyor. Ağabeyimiz bizim önümüzde ve yanımızda olacak. Bundan sonra hep beraber buradaki CHP bayrağını yükselterek oy oranını artıracağız. Biz aynı ailenin akrabalarıyız. Tüm arkadaşlarımız ve partililerimizle birlikte bu sokaklarda kol kola daha fazla çalışarak CHP bayrağını daha ileri taşıyacağız” diye konuştu.
CHP Çeşme Başkanı Halil Saatli ise örgüt olarak adayla birlikte bundan sonra beraber çalışacaklarını söyleyerek toplantıların devam edeceğini açıkladı. Alaçatı Belediye Başkanı ve CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Muhittin Dalgıç, CHP Çeşme İlçe Teşkilattı Başkanı Halil Saatli ve yönetim kurulu üyeleri toplantının devamında basına kapalı olarak görüşmelerini sürdürdü.
İlker KABADAYI / ÇEŞME, ()
FOTOĞRAF