CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Olgun Atila, ilçedeki sorunların tespit edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Sorunlara yerinde çözüm formülünü uygulayacaklarını belirten Atila, “Bu noktada ekip arkadaşlarımızla aldığımız bütün notlarla projelerimizi geliştiriyoruz. Biz, sorunların yerinde çözülmesi gerektiğine inanan bir ekibiz” diye konuştu.
Pınarbaşı, Çamdibi ve Mustafa Kemal Caddesi esnafını ziyaret eden CHP’li başkan adayı Olgun Atilla mevcut sorunların çözümü noktasında doğru tespitlerin önemli olduğunu söyledi. Belediyecilik hizmetleri için kendilerine iletilen bütün öneri ve eleştirileri dikkatle dinlediklerini vurgulayan Atila, “Biz, bütün seçim çalışmamızı gönüllü dostlarımız ve alanında uzman isimlerden oluşan bir ekiple sürdürüyoruz. Bu arkadaşlarımız, ziyaret ettiğimiz her yerde yurttaşların sorunlarını, bir kenara not alıyor. Bugüne kadar oluşturduğumuz bütün projeler bu şekilde, doğrudan halkın talebine göre şekillendirdik. Biz Bornova’nın sorunlarının 1 Nisan itibariyle bizim sorumluluk alanımızda olacağını biliyoruz. Dolayısıyla sadece kendimizi tanıtmıyor; aynı zamanda durum tespiti yapıyoruz” diye konuştu.
Sorunların çözümü için çalışmalar başlattıklarını dile getiren Atila, “Biz sorunların yerinde çözülmesi ve o bölgenin şartlarına uygun formüllerin geliştirilmesi gerektiğini biliyoruz. Bornova her ne kadar bir ilçe olsa da, çözüm noktasında tek bir formül üretmemiz mümkün değil. Her sorunun getirdiği şartlar birbirinden çok farklı. Dolayısıyla esnek, akılcı ve sistematik hareket etmek gerekiyor. Ekip arkadaşlarımız ve CHP’li dostlarımız, bize her anlamda yardımcı oluyor” dedi.
CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru ile birlikte Bornova’nın her köy ve mahallesinde çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdürdüklerini dile getiren Atila, “Yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızla yurttaşlarımızın iş ya da özel hayatlarında kesinlikle rahatsız olmasını istemiyoruz. Sonuçta hangi partiden aday olursanız olun, insanların kendilerine göre bir hayatları olduğunu bilmeniz gerekiyor. Dolayısıyla buna saygı duymanız siyasi üslup açısından son derece önemli. Biz, seçim çalışması yapıyoruz diye hiçbir vatandaşımızı rahatsız etmek istemeyiz çünkü Bornova bizim evimiz. İnsanlar burada rahat etmeli. Seçim çalışması yapacağız diye, insanları peşimize takıp kuru kalabalık oluşturmuyoruz” diye konuştu.
(AÖ)
FOTOĞRAF