CUMHURİYET Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, seçim sürecinde yapılan çalışmaların koordineli bir şekilde sürdürülmesi için koordinasyon toplantısı yaptı.
CHP İzmir İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya, 30 ilçeden partinin ilçe sekreterleri, örgütten ve bilişimden sorumlu başkan yardımcılarıyla, seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcıları katıldı. Toplantıda ağırlıklı olarak sandık örgütlenmesi konuşulurken bu konuda ayrıntılı bilgiyi, Örgütlenmeden sorumlu il Başkan Yardımcısı Barış Erel verdi. Erel, sandık örgütlenmesinin tamamlandığını ve artık sandık çevresi sorumlularının çalışmalarına yoğunlaştıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
“Sandık çevresi sorumlularını çok önemsiyoruz. Bu kişiler partimizin en aktif ve alanda çalışan birimlerini oluşturacaklar. Seçmenle de birebir temas kuracak, onlarla partimizin bir sözcüsü gibi konuşacaklar. Bu bağlamda görevi üstlenecek partililerimizin hem bilgi sahibi olması hem de il ve ilçe merkezimizle sürekli iletişim halinde olması çok önemli. Seçimler elbette seçmenle kazanılır ama organizasyonu sağlayacak ve alanda çalışacak olan da örgüttür. Yani sandıktan çıkacak sonuç, birazda örgütümüzün ne kadar çalışacağına bağlı, örgüt ne kadar çalışırsa, sandığa da sonuç o kadar iyi yansır. Yani sandıktan çıkacak sonuç aynı zamanda bizim çalışmalarımıza verilen not olacak.”
SEÇMENE GİDEN EN KISA YOL
Bilişimden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan da internet ve sosyal ağlardan en çok faydalanılacak seçimlerin 30 Mart yerel seçimleri olacağını belirterek, “İlçe başkanlıklarımızda muhakkak bilişim alt yapılarının tamamlanmış olması gerekli. Seçimlere kısa zaman kalmışken seçmene en hızlı ulaşabileceğimiz mecra internettir. Ancak bu alanı da kullanırken doğru kullanmak son derce önemlidir. Bu konuda her türlü sıkıntıda bize başvurabilirsiniz” dedi.
Toplantıya Erel ve Kayhan’ın yanı sıra CHP İl Sekreteri Sevda Erdan Kılıç ve seçim işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Altan İnanç da katılırken, ilçe başkan yardımcılarıyla yapılacak koordinasyon toplantılarının tekrarlanacağı belirtildi.
FOTOĞRAF