CHP, Antalya'nın Finike İlçesi'ne bağlı Yeşilyurt Beldesi'nde seçim bürosu açtı. CHP Finike Belediye Başkan adayı Ömer Çırpar, ayağa kadar hizmet getireceği düşünülen adaylara oy verilmesini istedi.

Yeşilyurt'ta partililerin ve vatandaşların katıldığı seçim bürosu açılışında konuşan CHP Finike Belediye Başkan adayı Ömer Çırpar, "Bazı insanlar, Ömer Çırpar dürüst bir insan ama çok kuralcı diyor. Kurallar bir yerden aşıldığında sınırı belli olmaz. Dürüstlükten vazgeçildiği zaman, ahlak kurallarının nereye varacağı kestirilemez. Bu anlamda, 'Evet' kuralcıyım, kanunlara uygun hareket ederim. Başkanlığım döneminde makamımıza bir taleple gelen hiçbir vatandaşımıza bana oy verip vermediğini sormadım. Yüzde yüz karşımda olduğunu bildiğim insanlara da aynı hizmeti verdim" diye konuştu.

Çırpar, seçim sürecinde rakip adayları eleştirmeyeceğini, aksine yaptıkları hizmetler nedeniyle kendilerine teşekkür ettiğini dile getirdi. Adayların genç olması önerilerine de değinen Ömer Çırpar, sözlerine şöyle devam etti: "Tabi ki gençler olsun ancak önemli olan kafadaki genci koruyabilmektir. Biz 20 yaşında ihtiyarlar da, 70 yaşında ak saçlı gençler de gördük." Toplantılara yoğun ilgi gösteren kadınlara ayrıca teşekkür eden Ömer Çırpar, "Onlar olmadan biz bu işi başaramayız, huzurlu bir toplum oluşturamayız" dedi. (FOTOĞRAFLI)