CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ve yönetim kurulu üyeleri Sandıklı İlçesi CHP Akharım Belde Belediye Başkan adayı Sevinç Özdemir'e destek ziyaretinde bulundu.
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Akharım Belediye Başkan adayı Sevinç Özdemir'le bir araya geldi. Kadın ve gençlerin siyasette daha aktif olması gerektiğine vurgu yapan Başkan Görgöz, "Sevinç Özdemir, hem genç hem de kadın. Kardeşinize sahip çıkın. Beldeye kadın eli değsin. Siyasette kadınların daha iyi yönetici olduklarını göreceksiniz. Biz bu seçimde kapı kapı dolaşıp kendimizi ifade ederek CHP bayrağını dalgalandırmaya devam etmek istiyoruz" dedi.
Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkan adayı Sevinç Özdemir ise belde halkının gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu söyledi. Her gün geç vakitlere kadar seçim çalışmalarını yürüttüğünü anlatan Özdemir, "Beldede 1300 seçmenimiz var. Hepsini tek tek ziyaret ederek destek istiyoruz. Amacımız burada sosyal belediyeciliği devam ettirmek. Halkımızın yararına, onların yaşantısını kalaylaştıracak projeleri hayata geçirmek istiyoruz" dedi. (FOTOĞRAFLI)