CHP Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel ve CHP Yunusemre Belediye Başkan adayı Ali Aslan köyleri gezerek seçmenden destek istedi.
Köyleri dolaşan Özgür Özel, Yunusemre ilçesi için Ali Arslan’a, büyükşehir için ise kendisine oy verilmesini istedi. Yuntdağı Osmancalı Köyü’nde sloganlarıyla karşılanan Arslan, “Yuntdağının makus tarihini 30 Mart’ta hep birlikte tarihe gömeceğiz ve belediyeyi halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi. CHP’de yıllardır siyaset yaptığını ve pek çok yerde halka hitap ettiğini kaydeden Ali Arslan, kendi köyünde ayrı bir heyecan yaşadığını söyleyerek, Yuntdağı bölgesinin hizmete aç olduğunu savundu.
MANİSA’DA SÜT KOOPERATİFİ
CHP Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, ilkokul çocuklarına ve 6 yaş altı bütün çocuklara süt dağıtılması ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Tire Süt Kooperatifi ile işbirliğini örnek aldıklarını belirterek Manisa’ya da Süt Kuzusu Projesi’ni getireceklerini anlattı. Özel, “Tire ilçesinde nasıl süt kooperatifi kurulmuşsa Manisa ilimizde de süt kooperatifini kuracağız ve hem hayvancılık Manisa’da gelişecek, hem üreticimiz kazanacak hem de çocuklarımız daha sağlıklı süt içmenin mutluluğunu yaşayacak” diye konuştu.
Ali Arslan da, “Hizmetin yeterli derecede gelmemiş olmasını Yuntdağı bölgesinin sürekli göç vermesinden net olarak görebiliyoruz. Bu süreci 30 Mart’tan sonra geri döndürmek istiyoruz. Yuntdağ bölgesinde okullarımız her geçen gün daha da artarak açılacak, göç duracak. Yuntdağı’nı çekim merkezi haline getireceğiz. Manisa’ya göç etmiş hemşerilerimiz bile köylerine tekrar geri dönmek isteyecekler. Tarımı geliştirerek hayvancılığı yeniden canlandıracağız” dedi.
FOTOĞRAF