MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Çetinkaya, "Afyonkarahisar'da sıkmadığımız el, kucaklaşmadığımız hemşehrimiz kalmayacak" dedi.

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar Güngör ve partililerle birlikte esnaf ziyaretlerini sürdüren Çetinkaya, esnafın istek, talep ve önerilerini dinledi, sorularını cevaplandırdı. Kurtuluş Caddesi, Basın Caddesi, Keçeciler Aralığı, Oruçoğlu ve Bozcalar İşhanı ile Kasaplar Çarşısı'ndaki esnafla bir araya gelen Çetinkaya, projelerini anlattı.

Esnafın sıkıntısına çare olmak için göreve talip olduklarını belirten Çetinkaya, "Esnafımızın her türlü sorununa, sıkıntısına çözüm bulmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Sorunların çözümünde yer alan projelerimizi esnafımızla birlikte istişare ederek, en iyi çözüm yöntemini bulmak için gayret göstereceğiz. Tüm esnaf ziyaretlerimizde söylediğimiz gibi, ben değil biz olarak çalışacağız. Yapacağımız projelerle sorunlara geçici değil kalıcı çözümler getireceğiz" dedi.

Çetinkaya, "Makamlar gelip geçicidir. Mezarlıklarda kendini vazgeçilmez sanan insanlarla doludur. Bu bilinçle Afyonkarahisar'a hizmet edeceğiz. Belediye makamı ateşten bir gömlek, milleti küçümseyip efendilik yapma makamı değildir. Halkımızın bize verdiği görev ve sorumluluğu görev süremiz boyunca unutmayacağız" ifadelerini kullandı. (FOTOĞRAFLI)