MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Demre'de muhtarlarla bir araya geldi. Çelik, "İlçelerimiz sağlık bakımından perişan durumda. Çoğunda hastane bile yok. Hangi dönemde yaşıyoruz? Hastalarını yetiştirecek hastane bulamıyorlar" dedi.

MHP Demre İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen muhtarlarla buluşma etkinliğine, Kemal Çelik'le beraber, MHP İl Başkanı Osman Çetin, MHP Antalya İl Yönetimi, MHP Demre İlçe Başkanı Alim Atabey, MHP Demre Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım ve çok sayıda muhtar katıldı.

Kemal Çelik, çalışmalarına hiç durmadan devam ettiğini belirterek, “Artık rakiplerimin ikisi de 'MHP ile yarışıyoruz' demeye başladı. Biz kimseyi, partileri eleştirmiyoruz. Yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Bununla beraber geçmişte kime oy vermişse versin, tüm hemşerilerimizden oy rica ediyoruz. 30 Mart'ta çok şeye dur deme imkanımız olacaktır. Bazı yanlış politikalara dur deme şansımız var" dedi.

Demre'nin tüm zenginliklerine rağmen, yatırım alamamış, gelişememiş ilçelerin başında geldiğini vurgulayan Çelik, özellikle turizm konusunda Demre'nin daha fazla hizmet almasını sağlayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“Noel Baba'dan kazanılan para bile Demre'de kalmıyor. Biz Demre'nin gelirinin Demre'de kalmasını sağlayacağız. Kaş, Demre, Finike, Kumluca ilçelerimizi sadece tarım merkezi olarak düşünüyorlar. Bu yörelerimiz aslında turizme de kazandırılması gereken yerleridir. İlçelerimiz sağlık bakımından perişan durumdadır. Çoğunda hastane bile yok. Demre'de dolu afeti olduğunda hemşerilerimizin yanında olduk. O müthiş faciayı tüm ayrıntıları ile gündeme taşıdım. Hükümeti göreve çağırdım. Genel Başkanımızda Meclis'de gündeme getirdi. Hemen apar topar az da olsa üreticilerimize destek geldi."

Muhtarlara Demre'de yapacağı projeleri anlatan MHP Demre Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım ise ayrımcılık yapmadan hizmetleri tüm vatandaşlara eşit sunacaklarını söyledi.



(FOTOĞRAFLI)