İZMİR’deki Orion Eğitim Vakfı Özel Karşıyaka Piri Reis Okulu üçüncü sınıf öğrencileri Bornova Aşık Veysel Rekreasyon alanında bulunan buz pistinde paten kayarak eğlenceli bir gün geçirdi.
Özel Karşıyaka Piri Reis Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fergül Kaya, öğrencilerin farklı sporları tanımaları için sınıflar düzeyinde değişik çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Nisan ayında dördüncü sınıfları golf etkinliğine götüreceklerini ifade eden Kaya, beşinci sınıfları da atlı sporla tanıştırdıklarını söyledi. “Amacımız hep bildiğimiz ve takım olarak yapılan sporların yanında ya da jimnastik, atletizm gibi bilenen sporlardan farklı sporları da çocuklarımıza tanıtmak” diyen Kaya sözlerini şöyle sürdürdü:
“İleriye dönük olarak bu sporların devamını getirmek isteyen öğrencilerimiz oluyor. Okulumuzda buz pateni branşında yarışmalara müsabakalara katılan öğrencilerimiz var. Bu tarz etkinlikler kısa süreli olması nedeniyle devamını sağlayabilmemiz açısından sadece tanıtıyoruz daha sonra kendileri severlerse devam ediyorlar.”
FOTOĞRAF