BUCAK Belediye Başkanı AK Partili Ramazan Ayaz, başarılı çalışmalar sürerken, halkın desteği arkamızdayken, parti içinde oynanan oyunlardan dolayı kendisinin yeniden aday gösterilmediğini söyledi.

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, meclis üyeleri ve basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Bucak'ta küçümsenmeyecek büyük yatırımların yapıldığını, belediye kaynaklarını en iyi şekilde kullandığını savunan Ayaz, Bucak'ın rahat yaşanabilir bir ilçe haline getirildiğini vurguladı. İlçe genelinde altyapı çalışmalarının tamamlandığını anlatan Ayaz, "Asfaltsız ve kilit parkesiz yol kalmadı. Arıtma tesisi, atık su projesi, kapalı pazar yeri inşaatı ve kültür kompleksi başta almak üzere çok sayıda proje hizmete geçirildi. Belediyenin araç parkı genişletildi" dedi.

PARTİME KIRGINIM

Başkan Ayaz, bütün bu başarılı çalışmalardan sonra Ak Parti'den tekrar belediye başkan aday adayı olduğunu söyledi. Aday adaylığı sürecinde kendisine haksızlık yapıldığını iddia eden Başkan Ayaz, "İftiralar, adaletsizlikler yapıldı. Halkımızın duygu ve düşünceleri dikkate alınmayıp, kamu vicdanı görmezlikten gelindi. Yeniden aday gösterilmediğim için de halkımız hayal kırıklığı yaşadı. Yeniden aday gösterilmeyip, halkın beklentilerini karşılayamadığımdan dolayı kırgınım. Kırgınlığımın nedeni kişisel beklentiler değildir" dedi.

HAKSIZLIK YAPILDI"

Bucaklılar adına kırgın olduğunu vurgulayan Ayaz, "Bu kırgınlığımı seçim sürecinde de yaşayacağım. Aday adaylığı sürecinde yaşanan yalanların seçim sürecinde de sürdürüldüğünü görmekteyim. 2012 yılında Ankara'da Burdur günlerinde çekilen bir fotoğrafın 2014 yerel seçimler döneminde gündeme getirilerek yeni çekilmiş gibi lanse edilmesinden dolayı üzüldüm. Bu türeden davranışlar halkı yanıltıyor" diye konuştu.

'BAĞIMSIZ ADAYLIĞI DÜŞÜNMÜYORUM'

Bucaklı vatandaşların bağımsız aday olması yönündeki ısrarlarına da açıklık getiren Başkan Ayaz, "Vatandaşlardan ve diğer partilerden ve bağımsız olarak Bucak Belediye Başkanlığı için aday olması istenmesine çok Mutlu oldum. Fakat bağımsız aday olmayı düşünmüyorum" dedi. (FOTOĞRAFLI)