AK Parti Buca Belediye Meclis üyesi aday adayı ve Anadolu Birliği Başkan Yardımcısı Suphi Özlahlan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Bucalılar ile kahvaltıda buluştu. Yaklaşık 1000 kişinin geldiği tuğu kahvaltıya AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy ve Anadolu Derneği Başkanı Koç Ali Al da katıldı.
Sini Köşk’teki kahvaltıda konuşan İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Bizim görevimiz Buca’da Cemil Şeboy’un arkasında dimdik kapı gibi durmaktır” dedi. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde seçime gidildiğini ifade eden Akay, “Yükselen Türkiye’ye çelme takmak isteyenlere müsaade etmeyelim” dedi.
AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy ise “Başkanlığı bıraktıktan sonra Bucalılar sürekli bana şikayetlerini taşıdılar, beni yeniden göreve çağırdılar. Bu yüzden bu görev benim için vatan görevidir, bu görev askerlik gibidir” dedi. İzmir’de hizmet yerine görevde olanların slogan siyaseti yaptığını öne süren Şeboy, “Bunlar Atatürkçü diye dolaşıyorlar ama Atatürk kalksa bunları keser. Çünkü Atatürk “Bana yağ çekmeyin, bu ülkeye iş yapın, hizmet üretin' demiştir. O yüzden AK Parti icraatlarıyla gerçek Atatürkçüdür. Türkiye’nin en büyük Atatürk heykelini ben yaptım. Buca’ya yapılan bağlantı yoluna Atatürk bulvarı ismini koyalım dedik ama kabul etmediler. Gittiler Homeros Bulvarı ismini koydular. Hani Atatürkçüydünüz siz” dedi.
FOTOĞRAF