BORNOVA Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nin Bornova Semt Polikliniği'nde bulunan Fizik Tedavi Ünitesi hizmete girdi.
İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği’ne bağlı Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nin Ergene Mahallesi 456 Sokak Numara 4’teki Fizik Tedavi Ünitesi’nin hizmete girmesi nedeniyle bir tören düzenlendi. Törene Törene İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Mustafa Kırlangıç, Mali Hizmetler Başkanı Abdullah Körükçü, Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan, Bornova Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Birol Durukan, sağlık çalışanları ve çok sayıda Boronvalı katıldı.
Bornova Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Birol Durukan, Fizik Tedavi Ünitesi’nin aynı anda 17 hastaya hizmet verebilecek kapasitede olduğunu, 8 elektroterapi ve 1 rehabilitasyon odasının bulunduğunu, yıllık 2 bin 500 ile 3 bin civarında hastaya hizmet vereceklerini öngördüklerini söyledi.
Birlik Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek ise konuşmasında Fizik Tedavi Ünitesi’nde kendi imkanlarıyla yaptıkları yenileme çalışmaları için hastane yöneticisi ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Özellikle fizik tedaviye ihtiyacı olan vatandaşların bu alandaki eksikliğinin giderilmiş olmasından ve halza böyle bir hizmetin ulaştırılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Konuşmaların ardından Fizik Tedavi Ünitesi'nin açılışı gerçekleştirildi.
(AÖ)
FOTOĞRAF