AK Parti, 30 Mart’taki yerel seçimlerde, DP'nin elindeki Kütahya'nın Simav Belediye Başkanlığı’nı geri almak için aday olarak 13 yıllık Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Özkan'ı açıklayarak, sürpriz yaptı.
AKP'nin 8 aday adayı arasından Simav Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı evli ve üç çocuk babası Süleyman Özkan, kendisine güvenenleri asla mahçup etmeyeceğini ve 38 yıllık mesleki tecrübesi ve hükümetin imkanlarını sonuna kadar kullanarak Simav'ı şaha kaldıracağını söyledi.
Özkan, 30 Marttaki yerel seçimlerde şimdiki mevcut Belediye Başkanı DP adayı Kasım Karahan ve iki dönem belediye başkan yardımcısı olarak birlikte çalıştığı Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin adayı Rıza Özdemir ile yarışacak.
Seçim yarışını kazanmak için bir dönem birlikte çalıştığı belediye başkanlarının yanı sıra zorlu rakipleriyle amansız bir mücadeleye gireceğini ve bu yarıştan zaferle çıkacağına inandığını ifade eden Özkan, “Halkımız teveccüh gösterir beni Belediye Başkanı olarak seçtiği takdirde, 13 yıllık belediye başkan yardımcılığımın yanı sıra 38 yıllık belediyedeki mesleki tecrübem ve hükümetimizin imkanlarını sonuna kadar kullanmak suretiyle Simav’ı şaha kaldıracağıma söz veriyorum. Bana güvenenleri asla mahçup etmeyeceğim. Simav için hazırladığım projelerimi önümüzdeki günlerde hemşerilerimle paylaşacağım. Allah utandırmasın. Oluşturacağım iyi bir ekiple Simav’ı şeffaf bir yönetim anlayışı ile yönetmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Mehmet YENEN / SİMAV, () Fotoğraflı