AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, partisinin Bornova Adayı İlhan Kaya ile esnafı ziyaret etti, “İzmir’in tarihine geçecek hizmetleri yapacağız” dedi.
Bornova’da Ak Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya ile bir alışveriş merkezine giden Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım kravat satın aldı. Yıldırım, İzmirlilerin kendisine yoğun ilgi gösterdiğini, bundan memnun olduğunu söyledi. Bornova’da hurdacı esnafıyla da bir araya gelen Yıldırım, “İzmir gibi bir kentte vaad edilenler ile yapılanların neler olduğunu herkes görüyor. Beceriksizliğin üzeri kapatılmaya çalışılıyor. Önümüzde çöp konusuyla ilgili İsveç örneği var. Orada çöp sorunu halledilmiş bir de üzerine başka ülkelerin çöplerini de alıyorlar. Türkiye’de hem çöp toplanıyor, hem enerji üretiliyor. İzmir’i emanet ettiğiniz insanlar beceriksiz. Ekipleri yok, çalışmaları yok her şeyden önce böyle bir dertleri ve azimleri yok. Bunun adı acizliktir. İş yapmamak acizliktir. Çalışmayacak insanlara bu kez gerçekleri gösterin. Öyle bir not verin ki İzmirlinin güvenerek oy vermesinin boşa çıkarılmasını anlasınlar” diye konuştu.
Binali Yıldırım, egenin incisi İzmir’e verilecek hizmetten her ilçenin her köyün faydalanacağını ifade etti, “Bergama’dan Selçuk’a, Karaburun’dan Kiraz’a, Bornova’dan Gaziemir’e, Karşıyaka’dan, Narlıdere’ye, Çiğli’den Balçova’ya herkesin Büyükşehir Belediyesi üzerinde hakkı var. Kararı sizler vereceksiniz ve artık İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanlığı’nda kimin olduğu da sizler için çok önemli. İzmir’in her yerine şehrin bir ucundan diğer ucuna hizmet götüreceğiz. Bizler kilometrelerce laf söyleyip bir arpa boyu iş yapanların değiliz. Bunu da en iyi vatandaşlarımız biliyor” dedi.
İZMİR ()
foto