BORNOVA Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), “İngilizce Destek Kursu'nu tamamlayan 900 öğrenci sertifikalarını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ın elinden aldı. Başkan Sındır, tüm Bornovalıları belediyenin açtığı ücretsiz kurslardan yararlanmaya çağırdı.
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde verilen İngilizce kursunu tamamlayan 900 öğrenciye sertifikalarını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır verdi. Çamdibi Kapalı Pazaryeri üstündeki düğün salonunda düzenlenen törende konuşan Başkan Sındır, Bornovalı tüm yurttaşlardan belediyenin kurslarından yararlanmalarını isteyerek, “Belediyemiz müzik, resim, tiyatro ve spor gibi pek çok alanda kurs açıyor. Bunlardan mutlaka yararlanın” diye konuştu. Çocukların, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, anne ve babalardan çocuklarını bu tür kurslara katılmaya teşvik etmelerini istedi.
Konuşmaların ardından 2013 yılı Güz Dönemi İngilizce Kursu'nu tamamlayan 900 öğrenci, sertifikalarını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ın elinden aldı. Mutlu günlerinde onların yanında olan Başkan Sındır, tüm öğrencilerle ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.
BELGEM'in 3 yıldır devan eden İngilizce kursları bahar, güz ve kış olmak üzere üç dönem olarak düzenleniyor. 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine destek çerçevesinde gerçekleştirilen eğitimlerden yılda ortalama 3 bin öğrenci yararlanıyor. Kurslar Çamdibi BELGEM, Bornova Merkez BELGEM, Naldöken Kültür Merkezi, Mevlana Bilim ve Toplum Merkezi ve Altındağ Toplum Merkezi olmak üzere 5 merkezde veriliyor. Eğitimler toplam 40 saat sürüyor. Bahar dönemi İngilizce Destek kursları için kayıtlar 1 Şubat'ta, eğitimler ise 10 Şubat’ta başlayacak.
FOTOĞRAF