İZMİR’in Selçuk ilçesindeki iki engelli Selçuk Belediyesi’nin hediye ettiği akülü tekerlekli sandalye ile rahata kavuştu.
Selçuk Belediyesi, 14 Mayıs Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Eryıldız ve Atatürk Mahallesi’nde yaşayan İpek Kaya’ya akülü tekerlekli sandalyelerini teslim etti. Mehmet Eryıldız, eşinin trafik kazası geçirdiği için yürüyemediğini belirterek maddi imkanının yetersiz olması nedeniyle akülü sandalye alamadığını bildirdi. Atatürk Mahallesi’nde oturan İpek Kaya ise engelli çocuğu için belediyeden akülü sandalye talebinde bulundu. Konuyla ilgili gerekli incelemeleri yapan Selçuk Belediyesi başvuruyu değerlendirerek Mehmet Eryıldız ve İpek Kaya’ya akülü sandalye hediye etti.
Yoksul, engelli ve toplumun desteğe ihtiyaç duyan tüm kesimlerine yönelik sosyal yardımları her zaman sürdürdüklerini dile getiren Selçuk Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Karanfil “Vatandaşımızın biraz da olsa yaşamını kolaylaştırmak bizleri mutlu eder. Kendilerine ve ailelerine şifa diliyorum. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi. Akülü tekerlekli sandalye ihtiyacının belediye tarafından karşılanmasını sevinçle karşılayan Mehmet Eryıldız ve İpek Kaya yardımlarından dolayı CHP’li Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e teşekkürlerini iletti.
Veysel EROL / SELÇUK, () Fotoğraflı