İZMİR’in Dikili İlçesi’nde belediye işçileri ile bir araya gelen Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, onların sorunlarını dinleyerek iş kaygısı yaşayanları teselli etti.
Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, seçim öncesinde birçok söylenti çıktığına değinerek Dikili Belediyesi’nde çalışan işçileri panik yapmamaları konusunda uyardı. Altıparmak, “Siz işinizi yaptıktan sonra kimse size dokunamaz. 4 tane belediye başkan adayımız var. Bu dört adayın hangisi seçilirse seçilsin sizin 5 yılınızı etkileyecek. Bu yönüyle seçim sonuçları sizinle doğrudan ilgili. Gidip onları dinlemek, eğriyi doğruyu ayırabilmek için en doğal hakkınız” dedi. Kimsenin iş kaygısı içerisinde olmaması gerektiğine değinen Altıparmak, seçim sonrası işini kaybetme endişesi taşıyan işçilere kimsenin ekmeğiyle oynanmasına izin vermeyeceklerini dile getirdi.
Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, çok sayıda proje geliştirdiklerini belirterek “Yaklaşık bir buçuk yıldır ikişer aylık uzatmalarla Belediye Başkan Vekilliği görevini sürdürüyorum. Görev süresinin uzayıp uzamayacağına değil sürekli hizmet etmeye odaklandım. Bizim hedefimiz çalışmak ve hizmet olacak. Yerel demokrasinin en güzel örneklerini sergileyeceğiz. İşçimizin, çalışanlarımızın haklarını en başta gözeteceğiz. Ben emeğin alın terinin ne demek olduğunu iyi bilirim” diye konuştu.
Altıparmak daha sonra sanayi esnafını dolaşarak belediye çalışmalarını denetledi.
DİKİLİ, ()
FOTOĞRAF