MHP’li Manisa Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Yarhasanlar Mahallesi ve Yeni Cami Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Manisa’nın gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirten Ergün, onların taleplerini dikkate alarak proje ürettiklerini söyledi.
Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek, sorunları yerinde incelemeyi gelenek haline getiren Cengiz Ergün, bunun yanı sıra esnaf ziyareti de yaparak, esnafların sorunlarını dinledi. Ergün, bu kapsamda Yarhasanlar Mahallesi ve Yeni Cami Caddesi esnafını ziyaret etti. Ergün’ün esnaf ziyaretine MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, MHP’li Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Mimar Azmi Açıkdil, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Belediye Meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Ergün, çocuklar ve okuldan çıkan öğrencilerle de sohbet etti.
Manisa’da başlattıkları ve tamamladıkları projelerle kentte önemli bir değişim ve dönüşüme imza attıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, “Ortaya koyduğumuz çalışmaları vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla sık sık paylaşıyoruz. Bugün de esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan kentimize hep birlikte katkı sunuyoruz” dedi.
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()
Fotoğraflı