KEMER'in Beldibi mahallesinde vatandaşlar, siyasi partilerin İlçe Seçim Kurulu'na sunduğu belediye meclis üyeliği aday listelerine tepki göstererek, temsilcilerinin olmadığını öne sürdü.

Kemer'de belediye meclis üyeliği aday listeleri, siyasi partiler tarafından İlçe Seçim Kurulu'na teslim edildi. Kendilerinin hiçbir listede temsil edilmediğini ileri süren Beldibi'ndeki vatandaşlar, oluşturdukları konvoyla ilçe merkezine geldi. Erkek, kadın ve çocuklardan oluşan yaklaşık 150 kişi, Kemer Belediye Başkanı ve MHP adayı Mustafa Gül'ün Çınarlı Kavşağı'ndaki merkez seçim koordinasyon ofisi önünde toplandı.

BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Burada açıklama yapan Beldibi Turizmciler Esnaflar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Memduh Talih, "Beldibi'nin temsil edilmediğini düşünüyoruz. Sadece MHP'de değil, diğer siyasi partilerin listelerinde de Beldibi'ni ikinci duruma düşürdü. Bizler bütün siyasi partilere tepkiliyiz ama MHP üyesi olarak da kendi partimizin yaptığı hatadan geri dönmesini bekliyoruz. Buna dikkat edilsin" diye konuştu. Bazı vatandaşlar ise "Beldibi'ni kimse almıyorsa, seçim otobüsleri de girmesin, seçim ofisleri de açılmasın" dedi. (FOTOĞRAFLI)