BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hulusi Kızılkaya, "Dünyanın göz bebeği Antalya'yı daha yaşanır bir hale getirme zorunluluğumuz var" dedi.
BBP Büyükşehir Başkan adayı Hulusi Kızılkaya, gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıya BBP İl Başkanı Bekir Bağcı, Alperen Ocakları İl Başkanı Alper Cin, BBP Seçim Komisyonu Başkanı Nihat Büyük Gebizler ve partililer katıldı.
Kızılkaya, burada yaptığı konuşmada "BBP, Türkiye'yi yeniden hür, müreffeh, karnı tok, sırtı pek, dünyada sözü dinlenen, mazlumların koruyucusu, zalimlerin korkulu rüyası yapacak; Türkiye'yi tarihiyle ve coğrafyasıyla buluşturacak tarihi hamledir. Büyük Birlik, Türkiye'nin rövanşıdır. Büyük Birlik derin tarihin, derin milletin çelişkilerin iradesidir. Büyük Birlik Türk milletinin yarınıdır. Büyük Birlik Türkiye'dir" dedi.
YAŞANILIR BİR KENT
Antalya'ya neden talip oldukları konusunda da Kızılkaya, "Bu kentin insanları olarak Antalya'ya sahip çıkmak ve dünyanın göz bebeği olan Antalya'yı daha yaşanır bir hale getirmek zorunluluğumuz var. Bakın geçmişten bugüne Antalya'yı imar etmeye çalışanlar, ne doğru dürüst hizmet edebildi ne de verdiği sözlerde durdu" diye konuştu.
Hasan Subaşı döneminde büyükşehir olan Antalya'nın yanlış uygulama sonunda birçok anlamda yaşanması güç bir şehir haline geldiğini belirten Hulusi Kızılkaya, gerek Subaşı gerek Menderes Türel gerekse Mustafa Akaydın'ın Antalya'yı kötü yönettiğini, onların yanlışlarını düzeltmenin bile yıllar alacağını söyledi.
Bugüne kadar birçok adayın vaatlerde bulunduğuna işaret eden Kızılkaya, "Biz farklıyız, biz Büyük Birlik'iz. Büyük Birlik belediyeciliği nasıl yapılırmış, herkes kafasını cennet mekan merhum Genel Başkanımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketi Sivas'a baksın. Sarıvelilere'e baksın" dedi. (FOTOĞRAFLI)