CHP'nin eski genel başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, birer gün arayla, çeşitli açılışlara katılmak ve ziyaretler gerçekleştirmek için Balıkesir'e gelecek.
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 22 Şubat Cumartesi günü saat 11.00'de Sındırgı Belediyesi’ni ziyaret edecek. Cumartesi saat 11.30'da halka seslenecek olan Baykal, saat 13.00'te ise BESAN salça fabrikasının temel atma törenine katılacak. Temel atma töreninin ardından Sındırgı'dan Bigadiç İlcesi’ne geçerek çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan Baykal saat 16.00'da Balıkesir'de Şelale Düğün Salonu'nda belediye başkan adayları ve partililerle buluşacak. Baykal 17.30'da ise Susurluk'a geçecek.
BALBAY PAZAR GÜNÜ BALIKESİR'DE
CHP İzmir Milletvekili, gazeteci-yazar Mustafa Balbay'ın Balıkesir ziyareti ise, 23 Şubat Pazar günü saat 12.30'da CHP İl Başkanlığı’na yapacağı ziyaret ile başlayacak. Balbay, 14.00'te Karesi Alışveriş Merkezi toplantı salonunda ’Geçmişten geleceğe Türkiye’ konulu bir söyleşiye katılacak. 16.00'da Tivoli Kitapevi'nde okurlarıyla buluşacak ve kitaplarını imzalayacak olan Balbay, 17.00'de Karesi TV'de ’Günlerin Getirdiği’ programına katılacak. Balbay 19.00'da da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ÇYDD) Ekilmiş Retaurant'ta düzenlediği yemekte sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle biraraya gelecek.
Coşkun YAMAN / BALIKESİR, ()
(AÖ)
FOTOĞRAF