NARLIDERE Belediyesi Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi bünyesindeki stilistlik ve modelistlik kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Narlıdere Belediye Başkanı abdül Batur, kursiyerleri ziyaret etti.
Narlıdere Belediyesi’nin geçen aralık ayında hayata geçirdiği, modacı Nuray Süer tarafından ücretsiz olarak verilen stilistlik ve modelistlik kursları Narlıdereli kadınları buluşturdu. Pazartesi günleri 10.00-12.00 saatleri arasında Narlıdere AKM’de verilen kursta 57 kadın eğitim görüyor. Kursa katılan kadınlar stilistlik, modelistlik, insan anatomisi, kostüm tarihi, sanat tarihi, mankenlik ve beden dili konularında modacı Nuray Süer’den eğitim alıyor.
Stilistlik ve modelistlik kurslarındaki çalışmaları görmek için ziyarette bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, “Kadınların ekonomik özgürlüklerine kavuşmaları ve ev bütçesine katkıda bulunmalarını sağlayacağına inandığımız bu kursun hayata geçmesindeki katkılarından dolayı Modacı Nuray Süer’e teşekkür ediyorum. Bu kurstan ücretsiz olarak faydalanan kadınlarımızın başarılı birer modacı olacağına inanıyorum. Kadınlarımıza karşı her zaman pozitif ayrımcılık anlayışıyla hareket alışkanlığımıza devam edeceğiz. Kurs süresince ortaya çıkan ürünlerinizi değerlendirmek amacı ile kooperatif olma yönündeki isteklerinizi hayata geçirmek için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi. Başkan Batur, modacı Süer’e çiçek vererek teşekkür etti.
FOTOĞRAF