İZMİR’in Selçuk ilçesindeki Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi ve aşevini ziyaret eden Başkan Hüseyin Vefa Ülgür, “Amacımız huzurevimizi, içinde gençlerin spor yaptığı, çocuklarımız için kreş hizmetinin olduğu, bahçeli bir tesisin içinde konumlandırmak” dedi.
Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü Akıncılar Huzurevi ve Aşevi tadilat çalışması tamamlandı. Yenilenen huzurevinin sakinlerini ziyaret eden CHP’li Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Türk Hava Kurumu ve Dokuz Eylül Üniversitesi gibi gündemimize yeni giren yatırımlar nedeniyle huzurevimizde yapmak istediğimiz çalışmaları biraz ertelemek durumunda kaldık. Aslında huzurevimizi bahçeli, bahçesinde hayvanları olan, yakınında gençlerin spor yaptığı tesisler ve kreşin olduğu bir sosyal donatı alanında konumlandırmayı düşünüyoruz. Kültürel paylaşımlarını arttırarak küçüklere büyükleri örnek göstermek gibi bir amacımız var. Bunu yapacağız ama bunu yapana kadar mevcut huzurevimizi ve aşevimizi yenileme ihtiyacı duyduk. Umarım huzurevi sakinlerimiz de memnun kalmıştır” dedi.
Ardından banyo ve yemekhane mobilyaları ile yenilenen huzurevini belediye meclis üyeleri ve CHP İlçe yönetimi ile gezen Başkan Ülgür, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
SELÇUK, ()
FOTOĞRAF