MANAVGAT Belediye Başkanı ve CHP Adayı Şükrü Sözen, kentteki kamu kurumları ziyareti kapsamında Kaymakamlık, PTT ve Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Adayı Şükrü Sözen, yerel seçim çalışmaları kapsamında kentteki kamu kurumlarını ziyaret etti. Başkan Sözen’e CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Sözen, kurum ziyaretlerine Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ile başladı. Bulgurlu, Başkan Sözen ve belediye meclis üyesi adaylarını makamında kabul etti.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI TANITTI

Başkan Sözen, yerel seçim çalışmaları kapsamında kurum ziyaretleri yaptıklarını ve ilk sıraya kentin en önemli yönetim noktası olan Kaymakamlık makamı ile başladıklarını söyledi. Başkan Sözen, yerel seçimlerin kentte sulh içinde, kavgasız, gürültüsüz, sorunsuz geçmesini dilediklerini belirterek, bu noktada Kaymakamlık makamına birleştirici gücüyle büyük iş düştüğünü söyledi. Başkan Sözen, belediye meclis üyesi adaylarını da Kaymakam Bulgurlu’ya tanıttı.

HASTANE ZİYARETİ

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu ise aynı dilekleri taşıdıklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Bulgurlu ise Başkan Sözen ve ekibine yerel seçim çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Sözen ve belediye meclis üyesi adayları, Kaymakamlık binasındaki çalışanları ile ardından PTT çalışanlarını da ziyaret etti. Başkan Şükrü Sözen ve belediye meclis üyesi adaylarının sonraki durağı ise Manavgat Devlet Hastanesi oldu. Başhekim Mehmet Kuru’yu makamında ziyaret eden Başkan Sözen, izin isteyerek hastane çalışanları, yatan ve ayakta tedavi olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. (FOTOĞRAFLI)