MANAVGAT Belediye Başkanı ve CHP adayı Şükrü Sözen, Yayla Mahallesi'ndeki seçim ofisinde ilçede yaşayan Hataylı vatandaşlarla bir araya geldi.

Manavgat'ta yaşayan Hataylılarla bir araya gelen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Hatay'ın kültürü ve yaşam şekliyle sevgi, dostluk ve barışın kenti olduğunu söyledi. Bu bakış açısının Manavgat'a getirilmesinde katkısı olan tüm Hataylılara teşekkür ettiğini söyleyen Başkan Sözen, defalarca ziyaret ettiği Hatay'ın kendisi için özel bir yeri olduğunu belirtti. Başkan Sözen, Hatay'ın yemeklerini, kültürü, yaşam şeklini, dostluk, barış ve kardeşliğe bakış açılarını çok iyi bildiğini dile getirdi.

Başkan Sözen, her dinden, her mezhepten insanın bulunduğu 'Antakya Medeniyetler Korosu'nu her festivalde getirmeye özen gösterdiğini vurguladı.Toplantıda belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları ve seçim projelerini anlatan Başkan Sözen, "Burada yaşayan, ekmeğini kazanan insanların en az bizim kadar Manavgatlı olan siz kardeşlerimin 'yabancı' olarak telaffuz edilmesi hep içimi acıtmıştır. Bunun kavgasını da her zaman vermişimdir. Hepimizin Türkiye'nin dört bir yanında yaşam sürmeye hakkı var. Manavgat sizlerle güzelleşiyor" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)