MANİSA’nın Akhisar İlçesi’nde AK Parti’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Salih Hızlı, kaymakamlık ve resmi dairelerin yanısıra sivil toplum örgütleri, mahalle, belde ve köyleri ziyaret etti.
AK Parti’li Belediye Başkanı Salih Hızlı, yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak ve belde belediye başkanları ile birlikte akşam saatlerinde köyleri dolaştı. Üçüncü dönem AK Parti Adayı Salih Hızlı, “Çıraklık ve kalfalık dönemlerimizde Akhisar’a büyük hizmetler verdik. Şimdi ustalık dönemimizde büyükşehir yasası ile tüm belde ve köylerimize de hizmetler sunarak Akhisarımızı şaha kaldıracağız” dedi.
Başkan Salih Hızlı 10 yıllık dönem içinde Akhisar’ın alt yapısının yanısıra belediye hizmet binası için de önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyerek kasaphane ve eski Zeynel Zade Kütüphanesi’ni tarihine uygun olarak restore ettiklerini belirtti. 30 Mart’ın bir milat olacağını öne süren Hızlı, köyler için hazırlanan sınırlı bütçelerin yerine belediye bütçesinin uygulanacağını kaydetti. Köylerin İller Bankası’ndan pay almaya başlayacağını vurgulayan Hızlı, “Çok sevdiğim bu kadim şehrimize nasıl hizmet ettiysek, bundan sonra belde ve köylerimizde de hep birlikte el ele vererek büyük hizmetler vereceğiz. Halkımızın yaşam seviyesini yükselteceğiz. Bundan sonra güçlü bir hükümet, güçlü bir büyükşehir ve güçlü bir Akhisar Belediyesi el ele verip köylerimizi çok daha kısa zamanda kalkındıracak” diye konuştu.
Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, ()
FOTOĞRAF