KORKUTELİ Belediye Başkanı ve MHP Korkuteli Belediye Başkan adayı Hasan Gökce, Garipce Köyü'nde vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçimlerde destek istedi.

Belediye Başkanı Hasan Gökce'ye MHP İlçe Başkanı Veli Yorulmaz ve partililer eşlik etti. Köy kahvesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Gökce, maddi durumu iyi olmayan Osman Aydın'a ev yapma sözü verdi. Görev süresince yapılan hizmetleri anlatan Gökce, tekrar aday olduğunu ifade etti.

SÖZLERİMİZİ TUTTUK

Yerel seçimlerin en önemli gayesinin hizmet etmek olduğunu vurgulayan Gökce, “Göreve talip olanlar plan ve programlarını yaparak göreve gelince bunları hizmete dönüştürür. 2009 yılında gerçekleşen yerel seçimlerden önce ortaya koyduğumuz projelerin birçoğunu hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle kazandığımız tecrübeyle tekrar göreve talip olduk. Diğer partilerin adayı olan ağabeylerimiz de kıymetli kişiler ancak biz yaparız dediklerimizi yaptık ve tecrübe kazandık" diye konuştu.

'YAPTIĞIMIZ HİZMETLER ÖVÜNÇ MADALYAMIZDIR'

Göreve talip olan tüm adayların hizmet etmek için bu yola çıktığını belirten Gökce, “Yaptığımız hizmetler bizim göğsümüze taktığımız hizmet övünç madalyasıdır. Büyükşehir Yasası ile işler değişti. Bu güne kadar Korkuteli'ne verdiğimiz hizmetleri belde ve köylerimize yayacağız ve sizlerin hizmetinde olacağız" dedi. Siyaseti asla hizmetin önüne geçirmediklerini aktaran Gökce, “Biz sizin karşınıza siyaset yapmaya değil, sizlerle istişare toplantısı yapmaya geldik. Hiçbir zaman siyaseti hizmetin önüne geçirmedik ve bundan sonrada geçirmeyiz de. Bazı arkadaşlar bizim büyükşehir yasasına haksızlık yaptığımızı söylüyormuş. Biz bu yasa nedeniyle nelerle karışılacağımızı anlatmayalım mı?" dedi. (FOTOĞRAFLI)