MHP’li Manisa Belediye Başkanı ve Başkan adayı Cengiz Ergün, seçim bürosu açılışı için geldiği Kula İlçesi’nde esnafı ziyaret etti.
MHP Kula İlçe Teşkilatı tarafından Yunus Emre Tesisleri’nde karşılanan MHP’li Manisa Belediye Başkanı ve Başkan adayı Cengiz Ergün, daha sonra 137 araçlık konvoy ile şehir turu gerçekleştirdi. Başkan Ergün’e MHP’li Kula Belediye Başkan adayı Hüseyin Tosun, MHP İlçe Başkanı İbrahim Kilimci, bazı belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.
Yaklaşık 2 aydır ilçe, belde ve köy ziyaretleriyle Manisa’yı karış karış gezen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula ziyaretinde MHP Kula Kadın Kolları’nın seçim bürosu açılışını yaptıktan sonra Yunus Emre Caddesi’ndeki esnafları gezdi. Esnaflar ile tek tek tokalaşan Ergün, daha sonra Kula Küçük Sanayi Sitesi’ne gitti.
KULA’DA DEĞİŞİM ZAMANI
Ağır borç yükü içinde devraldıkları Manisa Belediyesi’nde mali disiplini sağladıktan sonra kente 100’ün üzerinde proje kazandırdıklarını söyleyen Cengiz Ergün, Manisa’nın tüm mahallelerine eşit bir şekilde hizmet ulaştırdıklarını kaydetti. Büyükşehir yasası ile birlikte ilçe, belde ve köylere de eşit hizmet vereceklerini belirten Ergün, Kula’da değişim zamanı olduğunu vurguladı ve Hüseyin Tosun’a destek istedi. Muhtarlarla akşam yemeğinde buluşan Başkan Ergün, yemek sonrası Sandal ve Gökçeören Beldesi’ni ziyaret ederek Kula’dan ayrıldı.
Hasan YİĞEN / KULA, ()
FOTOĞRAF