BURDUR Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Burdur'un eski mahallelerinde yeniden imar düzenlemesi yapılacağını kaydetti.
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Burdur Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Sebahattin Akkaya, Yenice, Aydınlıkevler, Konak mahalleleri ile Emekevler ve Nurgünevler sitelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Karasenir, Tepe ve Sinan mahalleleri ile Depremevleri'nin Bakanlar Kurulu Kararı ile riskli alan ilan edildiğini belirten Başkan Akkaya, "Değirmenler, Kuyu, Recep, Yenice, Akın ve Dere mahallelerinin de dosyalarını hazırladık. Buraların da riskli alan ilân edilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edeceğiz. Bunu yaparken burada oturan hemşerilerimizle görüşerek en güzelini gerçekleştireceğiz" dedi.
CHP'YE YÜKLENDİ
CHP Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz'e de yüklenen Başkan Akkaya, "Karasenir, Tepe ve Sinan mahallelerine giderek oradaki vatandaşlara 'Biz sizin evinizi yıktırtmayacağız. Kentsel Dönüşüme direnin' diyenler şimdi kalkmış 'Kentsel Dönüşüm' değil 'Kentsel Değişim' gerçekleştireceğiz diyor. Soruyorum ne değişti?" dedi. 10 yıldır belediye başkanlığı yaptığını kaydeden Akkaya, "Yeniden 3'üncü dönem için adayım. Bu dönem 'Kentsel Dönüşüm' dönemi olacak. CHP'nin Burdur'a verebileceği hiç bir şey yok. 20 yıl Burdur Belediyesi'ni yönetiniz. Hangi hizmeti yaptınız?" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)