MANİSA Esnaf ve Sanatkarlar Odası, kendilerini ziyarete gelen belediye başkan adaylarına içinde, 22 maddelik hem sorun hem de çözüm önerilerinin bulunduğu dosya vermeye başladı.
MHP Manisa Şehzadeler İlçe Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, beraberindeki partililerle Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz de Cem Çöllü’ye, içinde, 22 maddelik hem sorun hem de çözüm önerilerinin bulunduğu dosya verdi. Esnaf ve sanatkarların en büyük talebinin piyasayı canlandıracak projelerin ortaya konması olduğunu belirten Akyüz, “Manisa’yı İzmir’in gölgesinden kurtaracak çalışmalar yapılmalı. Süpermarketlerin şehir merkezin dışında bir yerde hizmet vermesinin sağlanmasını istiyoruz” dedi.
MHP’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Çöllü de esnaf ve sanatkarın yaşadığı sıkıntıyı yakından bildiğini belirterek, “Belediye başkan adayı olmadan önce Manisa Belediyesi’nde görev yaparken esnaf ve sanatkarımızla sık sık çalışmalarımız olurdu. Onlarla hep içe oldum. Bu nedenle sıkıntılarını çok yakından biliyorum. Belediye başkanı seçildiğim ilk günden itibaren esnaf ve sanatkarımızın işinin canlanması konusunda her türlü çalışmanın içinde olacağım. Uygulamaya koyacağım projelerle Manisa’yı İzmir’in gölgesinden kurtaracağız. Böylece hem esnafımız kazanacak, hem de Manisa kazanacak” diye konuştu.
İlker KILIÇASLAN/MANİSA,()
FOTO