DENİZLİ Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun Denizli temsilcisi gençleri ağırlayarak “Genç Çevre Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzaladı. İpek, gençlere sosyal sorumluluk projeleri ve çevre duyarlılığı sözü verdi.
MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, 2004 yılında kurulan Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun Denizli Temsilcisi Almes Söylemez ile üyeler Nurgül Şahin, Yasin Köse ve Ali Kaçar’ı seçim ofisinde ağırladı. İpek, gençlerin talebi üzerine “Genç Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzaladı. İpek imzaladığı sözleşmenin kendi fikirleriyle tamamen örtüştüğünü belirterek, “Genç kardeşlerimiz büyükşehir belediye başkanı olmamız durumunda, Gençlik Koordinasyon Merkezi, Gençlik Politikaları Komisyonu, gençler için sosyal sorumluluk projeleri oluşturmamızı istedi. Bunu da bir sözleşme olarak bize getirdiler. Biz de gençlerimize projelerimizle ilgili kısa bilgiler verdik. Türkiye'nin geleceğini de yönetecek olan gençlerimize her zaman önem vermeli, onların isteklerini, taleplerini dinlemeli, yollarını da açmalıyız. Gelişen ve değişen dünyada, kendi yaşıtlarıyla daha sağlıklı iletişimler kurup, daha bilinçli hareket eden bir çağ yakalandı. Gençlere söz veriyorum” dedi.
Gençlik Parlamentosu'nun Denizli Temsilcisi Almes Söylemez de yeni seçilecek belediye başkanının gençlere daha çok önem vermesi için başlattıkları proje kapsamında Ali İpek’i ziyaret ettiklerini söyledi. Söylemez, “Bizler için düşündüğü projelerini anlattı. Çalışmaları tüm Türkiye'de devam eden Genç Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi’ni Denizli'de de imzalattık. İlerleyen dönemlerde kendisiyle yine bir araya gelmeyi umut ediyoruz” diye konuştu.
Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, ()
“Fotoğraflı”