CHP İzmir Milletvekili, gazeteci Mustafa Balbay, Ergenekon Davası kapsamında, 4 yıl 9 ay tutuklu kaldığı süreçte yazdığı son kitabını İzmirliler ile buluşturacak.
Konak Belediyesi’nin Balbay’a Özgürlük Girişimi ile birlikte düzenlediği kitap tanıtımı ve söyleşide İzmirlilerle hasret giderecek olan Mustafa Balbay, “Geçmişten Geleceğe Türkiye' adlı, cezaevinde yazdığı son kitabını da imzalayacak. Balbay, Türkiye'nin tarihine, bugününe, geleceğine ilişkin düşüncelerini paylaştığı kitabını anlatırken bir yandan da yaklaşan seçimlere; umuda ve özgürlüğe dair konuşacak.
Balbay’ın tutuklu kaldığı süre içinde, İzmir Tüyap Kitap Fuarı’nda ve Konak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde Mustafa Balbay’ın kitaplarını imzalayanlardan olan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan tüm İzmirlileri etkinliğe davet ederek, “Gazeteci dostum ve İzmir milletvekilimiz Mustafa Balbay’ı yine coşku içinde karşılayacağız. O, özgürlüğü için gün sayarken kitaplarını imzalayarak İzmirlilerle buluşturmuştuk. Şimdi Balbay, İzmirlilerle göz göze, yüz yüze konuşacak, kucaklaşacak, kendi kitabını kendisi imzalayacak” dedi.
Mustafa Balbay, 8 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’te Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde İzmirlilerle buluşacak.
FOTOĞRAF