ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'ın Dinar, Sandıklı ve Sinanpaşa ilçelerinde partisinin belediye başkan adaylarını tanıttı. AK Parti ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantılarına katılmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ziyaretlerine Dinar'dan başladı. Burada halka seslenen Bakan Eroğlu, 17 Aralık ve sonrasında yaşananlarla, seçimlerin önemine değinerek, Dinar'ın en büyük yatırımları AK Parti belediyeciliği döneminde aldığını söyledi. Muhalef belediye başkanları ve milletvekillerinin Dinar'a da Afyonkarahisar'a da hiç bir yatırım yapamayacağını savunan Eroğlu, "Bırakın belediye başkanları onların genel başkanları bile buralara bir çivi bile çakamaz. Eskiden buralara Bakan gelir miydi? Hükümetizin icraatlerine kadar gelip halinizi hatırını soran var mıydı? Şimdi yepyeni hastanelerden, duble yollara kadar pek çok hizmeti de gerçekleştirdik. İnşallah TOKİ konusunda da yakında Dinar'a müjdemiz olacak" dedi.

ADAYLARI TANITTI

Dinar Belediye Başkan adayı Yaşar Yener Emeksiz'in yanı sıra Kızılören Belediye Başkan adayı Ramazan Bozbaş, Dazkırı Belediye Başkan adayı Ertan Demirsoy ve Evciler Belediye Başkan adayı Şevki Karataş'ın da Dinarlılara tanıtıldığı toplantıda birlik ve beraberlik görüntüsü verildi. Törenin ardından Bakan Eroğlu, eşi Emine Eroğlu, Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Halil Ürün, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özbayat'la birlikte Dinar İlçe seçim bürosunun açılışını yaptı.

DESTEK İSTEDİ

Sandıklı İlçesi'ndeki Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan Veysel Eroğlu, Sandıklı ve beldelerine yapılan çalışmaları anlattı. AK Parti Sandıklı Belediye Başkan adayı Mustafa Çöl, Hocalar Belediye Başkan adayı Ali Arslan, Kızılören Belediye Başkan adayı Ahmet Pekşen ve belde belediye başkan adaylarını Sandıklılara tanıtan Eroğlu, son olarak Sinanpaşa İlçesi'ne giderek AK Parti Belediye Başkan adayı Murat Karakoyun'u tanıtarak, destek istedi. (FOTOĞRAFLI)