DENİZLİ Belediye Başkanı ve Ak Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’a memleketi Garipköy’den destek geldi. Tavas’ın Gariyköy Köyü doğumlu olan Zolan, Denizli’de yaşayan köylülerinin düzenlediği Dayanışma Gecesi’ne katıldı. Hemşehrileri tarafından alkışlanan ve yerel seçimde destek sözü verilen Zolan, köklerinden kopmladığını ve Garipköylü olduğunu her zaman gururla söylediğini belirtti.
Denizli’de yaşayan Garipköylüler’in düzenlediği Dayanışma Gecesi, Kelleci Kardeşler Restoran’da düzenlendi. Geceye Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldı. Zolan, tüm masaları dolaşıp köylüleri ile tek tek selamlaştı. Söz alan Garipköylüler’in destek sözü verdiği Osman Zolan, gecenin düzenlenmesine emeği geçen herkese teşekkür etti.
Garipköylü olmaktan gurur duyduğunu, köklerinden kopmadığını söyleyen Zolan, “Garipköylü olmaktan hep gurur duydum ve bunu her fırsatta dile getirdim. Çünkü Garipköylüler el attığı her işte başarılı olmuştur. Birlik ve beraberlik içinde olmuştur. Bir ağaç köklerinden bağını koparırsa, güç alamıyorsa ayakta kalması mümkün değildir. Biz sizlerle köklerimizle bağımızı hiç koparmadık. İleriye gitmek, büyümek istiyoruz ve bizde sizden köklerimizden güç, enerji alıyoruz. Bu yoğun temponun enerjisini Garipköy'den alacağız” dedi.
Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, () Fotoğraflı