ULUSAL bir televizyon kanalında yayınlanan “Aykırı Sorular' programıyla tanınan Enver Aysever’in hazırlayıp sunduğu Aykırı Kumpanya, Bornova Belediyesi’nin katkılarıyla seyirciyle buluştu. Sibel Alaş’ın solist olarak eşlik ettiği Ege Üniversitesi MÖTBE Prof. Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi’ndeki müzikli gösteri büyük ilgiyle izlendi
Enver Aysever’in hazırladığı, Sibel Alaş’ın solist olarak eşlik ettiği müzikli gösteri Aykırı Kumpanya, Bornovalılarla buluştu. Türkiye’nin yakın geçmişini şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirlerle, edebiyatla, müzikle ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyan Enver Aysever, Aykırı Kumpanya’da önemli birçok şair, yazar, siyasetçi ve müzesyenden bahsederek Sibel Alaş’ın seslendirdiği şarkılarla birlikte seyirciyi farklı duygulara sürüklüyor.
Gösteride sözleri Enver Aysever’e besteleri Sibel Alaş’a ait “Ahlaksız Soytarı’, “Yasaklar Yasaklansın’, “Kızlı Erkekli’ ve “Aykırı Kumpanya’ şarkıları da yeraldı. Aykırı Kumpanya’da Enver Aysever ve Sibel Alaş’a akustik gitarda Gökhan Büyükkara, Keyboard ve trompetde Fırat Koç, perküsyonda Hüseyin Cebeci, bas gitarda Sinan Gürsoy eşlik etti.
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Enver Aysever ve Sibel Alaş’a plaket vererek teşekkür etti. Keyifli, düşündürücü, dolu dolu bir gece yaşadıklarını belirten Başkan Sındır, “Türk siyasetinin iz bırakmış isimlerini, edebiyatımızın önemli yazarlarını yaşamlarından kesitlerle keyifle izledik. Enver Aysever’e ve yorumlarıyla renk katan Sibel Alaş’a Bornovalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.
FOTOĞRAF