CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Olgun Atila, ortak akıl ile hareket edeceklerini belirterek, “Bizim amacımız daha başarılı, yurttaşlarını kucaklayan belediyecilik anlayışını ortaya koymak. Bunun noktada herkesi kucaklayacağız” diye konuştu.
CHP’nin Bornova Belediye Başkan Adayı Olgun Atila isminin açıklanmasının ardından ilk ziyaretini partisinin Bornova İlçe Başkanlığı’na yaptı. CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru ve ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Atila, “Bizim amacımız daha başarılı, yurttaşlarını kucaklayan bir belediyecilik anlayışını ortaya koymak. Bu noktada yurttaşlarımızı ve örgütümüzü her zaman kucaklayacağız” diye konuştu.
Çok sayıda partiliyle bir araya gelen Atila, “Öncelikle bu seçim sürecinde ilçesine hizmet etmek için yola çıkan bütün aday adaylarına, partili dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Önce ülkemize sonra da partimize hayırlı uğurlu olsun. Biz daha başarılı bir belediye oluşturmak, hizmet anlayışımızı Bornova’nın her mahallesine ulaştırmak için gece gündüz çalışacağız. Bize verilen onurlu görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz” dedi.
Aday adaylığı süresince hiç kimseyi kırmadan, siyasi etik ve ahlak çerçevesinde hareket ettiklerini ifade eden Atila, “Bu nedenle içimiz rahat. Bugüne kadar bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Mevcut Belediye Başkanımız Kamil Okyay Sındır’a da ilçemize yaptığı hizmetlerden ötürü minnettarız. Şimdi rakip parti adaylarıyla rekabet etme zamanı. Bornova için el birliği ile çalışarak, CHP’yi daha başarılı noktaya getirmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi. Atila, parti içinde birlik ve bütünlük içinde hareket etmek için çalışacaklarını bildirdi.
Eşiyle birlikte partililerle sohbet eden Atila, “Ben, yaş itibariyle diğer adaylarımıza nispeten daha gencim. Bu Bornova gibi, nüfusu genç olan ilçemiz için şans olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra ne mutlu bize ki, ilçemizin başkanı da bir bayan. Dolayısıyla İzmir’in kadın ve gençler konusundaki en aktif ilçesi biz olacağız. Bu konuda kararlıyız” şeklinde konuştu.
İZMİR ()
foto