ANTALYA Akvaryum, kış bakımının ardından kapılarını açtı. 2014 yaz sezonuna tüm ayrıntılarıyla hazır olan akvaryumda, Kar Dünyası ve Fear Trophy merkezleri de meraklılarını bekliyor.
Bir dizi değişiklik nedeniyle 1 aylığına kapanan akvaryumdaki Kar Dünyası ve Fear Trophy adındaki dünyanın en zehirli yılan, akrep ve böcek türlerinin sergilendiği merkez, meraklılarını bekliyor. İçinde 200'ün üstünde köpekbalığını barındıran, 20 binin üzerinde deniz canlısı türüyle dikkat çeken Antalya Akvaryum, yeni sezonda 40 binin üzerinde balık türüyle ziyaretçilerini bekliyor.
5 milyon litre su hacmiyle Avrupa'nın en büyük ana tankının bulunduğu Antalya Akvaryum'un özellikleri bununla da sınırlı değil. Kar Dünyası adlı merkezde hava sıcaklığı eksi 10 derecede sabit tutuluyor. Yaz sıcağında kartopu oynamak isteyenler buraya akın ediyor. Yaz ortasında buz gibi havada vakit geçirmek isteyenler kapıda dağıtılan özel elbiseleri giyiyor.
Dünyanın dört bir yanında yaşayan tropik canlıları ve sürüngenleri bir araya getiren Fear Trophy'de piton, akrep, zehirli ok kurbağası gibi anlıları görmek mümkün. (FOTOĞRAFLI)