CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Çarşısı’nda esnafla buluştu.
Vatandaşların yoğun sevgisi ve ilgisi ile karşılaşan Akpınar, 30 Mart seçimlerinden sonra da sokakta olacağını ve esnafın sorunlarını çözmek için tüm gücüyle çalışacağını söyledi. Akpınar “AVM’ler, Outlet mağazaları küçük esnafın kabusu haline getirildi. Bu sorunu aşmak ve esnafımıza can suyu vermek için festivaller, alışveriş günleri düzenleyeceğiz. Pasaj kültürünü yeniden hayata geçireceğiz. Sokak adamıyım. Seçimlerden sonra başkan olduğumda beni makam odasında otururken göremezsiniz. Çarşı Pazar gezerim. Seçimden sonra da ziyaretinize gelmezsem, çayınızı içmezsem ve verdiğim sözleri yerine getirmezsem hesabını gelin benden sorun” dedi.
Karşıyaka Çarşı’daki esnafın temel sorunlarını bildiğini ve çözüm için çok önemli projeler ürettiklerini söyleyen Akpınar “Güçlü bir ekonomi yaratmak için esnafın ayakta durması önemli. Ne yazık ki AVM’ler, Outlet mağazaları küçük esnafın kabusu haline getirildi. Bu sorunu aşmak ve esnafımıza can suyu vermek için festivaller, alışveriş günleri düzenleyeceğiz. Pasaj kültürünü yeniden hayata geçireceğiz. İnsanlarımızın ilgisini esnafa çekecek projelere imza atacağız. İyi siyasetçi, güzel söz söyleyen değil, verdiği sözü tutan adamdır. Ben bugüne kadar verdiğim her sözü tuttum” diye konuştu.
Mart ayındaki seçimlerin, ülkenin geleceği için son derece önemli olduğunu vurgulayan Akpınar “Bu seçimde sadece yerel yönetici seçmeyeceksiniz. Ülkenin geleceğini, kaderini de belirleyeceksiniz. Daha önce bize oy veren ya da vermeyen herkesi benimsiyorum. Karşıyaka’nın bir kısmını değil tamamını kucaklayacağım. Katılımcı bir anlayışla projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Tercihinizi bizden yana kullanın, pişman olmayacaksınız. Çocuklarımıza temiz bir gelecek bırakmak için CHP’ye oy verin” dedi.
İZMİR ()
foto